Apple og deres produkter

Apple Inc. er et amerikansk multinasjonalt teknologiselskap grunnlagt i 1976. Selskapet har gått fra å selge datamaskiner til å produsere mobiler, nettbrett, hodetelefoner, TV-er, smartklokker og smarte hjem-løsninger. I tillegg til disse produktene har de også laget elektroniske tjenester som iTunes, Apple Pay og strømmetjenesten Apple TV+ med egenproduserte serier som f.eks. The Morning Show.

Apples produkter er kjent og ettertraktet ikke bare fordi de holder høy kvalitet, men også for sitt elegante design. Fokuset på design har gjort at det er lett å kjenne igjen en iPhone eller Mac. Det er kanskje derfor Apple har tusenvis av fornøyde brukere som gjerne ønsker seg flere produkter fra selskapet.

Apples Macintosh-familie

Selskapets mest kjente produkter er Macintosh-familien med MacBook datamaskiner i flere varianter, iPod, iPhone, iPad og smartklokke Apple Watch. I dag kan du få tak i utallige tilbehør for å få mest mulig ut av dine Apple-produkter. Du finner det meste på nett hvis du ønsker å kjøpe det du trenger av nyttige og kule tilbehør og andre produkter til din Mac, iPhone eller iPad. Mange som kjøper Apple-produkter kjøper gjerne både en Mac og en iPhone. Fordelen med det er at du kan enkelt synkronisere enhetene og åpne f.eks. dine filer og bilder som du har lagret i skyen din på telefonen og datamaskinen.

Apples tjenester

Apple tilbyr også et bredt spekter av tjenester som kan gjøre hverdagen litt lettere enten du er proff utvikler, fotograf, influenser, videoblogger eller Ola Nordmann som bare liker å se på filmer eller leke med bilder og lyd. Listen over Apples populære programvarer og tjenester inkluderer bl.a. iOS med integrert kunstig intelligens Siri, multimedieavspilleren iTunes, nettleseren Safari, nettskytjenesten iCloud, video- og bildebehandlingsprogrammet Final Cut Pro X og en iOS app Apple Wallet kompatibel med mobilbetalingstjenesten Apple Pay. I det siste har Apple kommet med Apple TV+, en egen app du kan bruke for å strømme filmer og serier, inkludert Apples egenproduserte titler på din TV.